Afgerond project: Stadscafe-Pizzeria Uccello - Drent & van Dijk

Uccello Landal Esonstad

Een stadscafé-pizzeria dat bruist, een kleurrijke ontmoetingsplek waar jong en oud zich thuis voelt. Voor ons als ontwerpbureau een fantastische opdracht om deze mooie plek te voorzien van een interieur van nu. Groen, vintage en een vleugje industrieel, dat is Uccello.

Dit project ligt wel op een heel speciale locatie, middenin het Nationaal Park Lauwersmeer. Een mooi plek voor een stadscafé-pizzeria, nabij het dorpje Oostmahorn, veelal voor bezoekers van Landal Esonstad. Een prachtige omgeving voor de natuur- en waterliefhebber. Een sfeer dat past bij een eetgelegenheid van nu, een mix van oud en nieuw. De wanden zijn deels voorzien met een behang van vissen van Cole & Son, dat helemaal op zijn plek is in dit waterrijke gebied. De overige wanden en kozijnen zijn geschilderd in een kleur groen uit de Little Greene collectie. Lampen van Seletti en NORR11. In de ruimte van de toiletten is uitgepakt met een wandgrote kleurrijke print. Het ademt gezelligheid.

Bij Uccello kunt u terecht voor een Italiaans gerichte keuken, verse pizza’s en pasta’s of een gezellig drankje op het terras. Een enthousiast team staat klaar om u te mogen begroeten in een gezellige huiskamersfeer waar iedere gast zich graag welkom voelt.

Bekijk alle foto’s van dit project.

Laat een reactie achter

(Uw emailadres wordt niet op de website getoond.)