Ligne Roset sinds 1860

Ligne Roset is een toonaangevend Frans meubelbedrijf dat bekend staat om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen. Het werd opgericht in 1860 door Antoine Roset in de stad Montagnieu, Frankrijk, en heeft sindsdien een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatief design opgebouwd. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels en accessoires die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Eigentijdse ontwerpen

Met 150 jaar geschiedenis staat Ligne Roset voor de ultieme vorm van moderne luxe. Hun roem is te danken aan inspirerende samenwerkingen met kunstenaars, wat resulteert in eigentijdse ontwerpen die unieke levensstijlen omarmen. Hun producten zijn geen gewone meubelstukken, maar eerder gedurfde uitingen van schoonheid, die een onderscheidende levenservaring bieden.

Ligne Roset Togo Een stoel ontworpen in 1973 die de wereld verovert met zijn eigen vormgeving.

Ligne Roset Togo la toile du peintre

50 jarige jubileum

Ligne Roset Togo Fauteuil. Met deze speciale editie vanwege het 50-jarige jubileum van de Togo, wordt deze uitgebracht met een Pierre Frey stof. Met La Toile du Peintre van Pierre Frey is Togo dat wel versierd met een eigentijds patroon met een groot grafisch patroon en levendige kleuren dat herinterpreteert een werk van schilder Heather Chontos. Deze print maakt dit een ode aan artistieke expressie in interieurs.

Een stoel ontworpen in 1973 die de wereld verovert met zijn eigen vormgeving. Een stoel die uitnodigt erin te gaan nestelen, loungen en te relaxen. De Togo past door de sobere en eenvoudige lijnen dat het in een modern en klassiek interieur past. Het idee van designer Michel Ducaroy, ontwierp de fauteuil voor lekkere luie avonden en middagen. Niet voor niets is deze serie razend populair.

Ligne Roset Togo fauteuil La Toile du Peintre