Bulbo - de Italiaanse zon in een lamp - Drent & van Dijk

Bekijk Bulbo in onze webshop

Soms kom je van die unieke, mooie uitgedachte producten tegen. Zo vielen wij tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven voor Bulbo. Light for food. De Italiaanse zon in een lamp. Voor je kruiden, bloemen en groenten zodat deze het hele jaar door goed zullen groeien. Hoe vaak gebeurt het niet dat bijvoorbeeld verse kruiden het te snel begeven. Onder de verschillende lampen staan deze planten ook nog eens mooi in huis. In de avond is het licht effect magisch.
Deze nieuwe generatie LED lampjes zijn in de afgelopen jaren zo ontwikkeld, dat het dichtbij echt zonlicht komt. Hierdoor zullen je planten het hele jaar voldoende licht krijgen. Je kunt je eigen groenten en kruiden kweken, gedurende het hele jaar (binnenshuis)! Onder deze Bulbo lamp worden deze ‘gewone’ kruiden een eye-catcher in de keuken.

Bulbo_growlight_Cynara_mix_drentenvandijkBulbo_growlight_Quadra_Large_discover_drentenvandijk

Over Bulbo
Bulbo vindt de natuur de mooiste en slimste technologie op aarde. Zij helpen deze graag een handje. Met deze lampjes, is het net of de zon altijd in huis schijnt. Goed voor de groei van je plantjes, kruiden en groenten.
Het product wordt van A tot Z in Italië geproduceerd. De technologie komt van de University of Bologna, ook in Italië.

De lampjes zijn verkrijgbaar in 2 varianten, zo is ‘Cynara’ gemaakt uit een omgekeerde, terracotta pot, gecombineerd met aluminium en een grijs of rood draad. Deze is zowel staand als hangend toe te passen.
De ‘Quadra’ bevat een houten ‘plate’ met lichtsysteem er boven, verkrijgbaar in Small en Large. Het verbruik is door de LED lampen minimaal. Zo kan het lampje gerust dag en nacht branden!

Bulbo_growlight_Quadra_Large_drentenvandijk Bulbo_Quadra_small_sfeer_drentenvandijk

Bekijk Bulbo in onze webshop

Design: Lorenzo Antonioni

Laat een reactie achter

(Uw emailadres wordt niet op de website getoond.)