Inspirerend beursbezoek Imm Cologne - Drent & van Dijk

De maand januari staat in het teken van interieur in Keulen, de beurs Imm Cologne, én wij waren erbij. Op zoek naar mooie merken, de nieuwe collecties ontdekken en natuurlijk even bijpraten met onze leveranciers. Het is voor ons een grote inspiratiebron en met ons hoofd vol ideeën reden we weer naar huis.
Natuurlijk delen we graag wat we hebben gezien: het echte sobere en minimalistische is voorbij, er wordt weer in gegaan op details en accessoires, mooie prints. We zien rijke, zachte stoffen, als velours in de meest mooie tinten. Kleuren in zachte pastels in combinatie met verdiepte kleuren als okergeel, rood en vele tinten blauw. Ook zien we nog steeds koper en goud. Daarnaast zien we natuurlijk haast onbewerkt hout, zowel licht als donker. In tafels en bijzettafels, maar ook in stoelen waarbij het hout met z’n nerven goed tot z’n recht komt. En groen is niet meer weg te denken, volgens ons terecht, want planten horen in het interieur! Met onze passie voor kleur kwamen werden wij van dit alles erg blij!

imm-cologne-drentenvandijk-1 imm-cologne-drentenvandijk-2 imm-cologne-drentenvandijk-3

imm-cologne-drentenvandijk-4 imm-cologne-drentenvandijk-5 imm-cologne-drentenvandijk-6 imm-cologne-drentenvandijk-7 imm-cologne-drentenvandijk-8 imm-cologne-drentenvandijk-9 imm-cologne-drentenvandijk-11 imm-cologne-drentenvandijk-12 imm-cologne-drentenvandijk-13 imm-cologne-drentenvandijk-14 imm-cologne-drentenvandijk-16

Laat een reactie achter

(Uw emailadres wordt niet op de website getoond.)