Cole & Son Design of the time Functionals Kvadrat Label Little Greene Missprint Pols Potten Pilat & Pilat Rebel wall Spoinq Seletti Tonone

ONZE SHOWROOM

 

Onze showroom is zowel kantoor als inspiratiebron voor onze opdrachtgevers. We werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit van leveranciers uit binnen- en buitenland.

Contact

hay 

Een greep uit onze merken

LABEL

Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen.

 Meer Label Contact

label

SPOINQ

Spoinq maakt hoogwaardige industriële meubels met een eigen karakteristieke uitstraling. De ontwerpen zijn puur en eerlijk. De meubels zijn gemaakt van materialen zoals ze bedoeld zijn, zonder teveel bewerkingen en aanpassingen. Spoinq wordt ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Meer Spoinq Contact

label

POLS POTTEN

Pols Potten is subtiel, vernieuwend, een beetje gek: de producten zijn duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. En dat is misschien wel precies waarom de ontwerpen zich over de hele wereld thuis voelen. Elk product is uniek en handgemaakt. Het merk werkt in kleine hoeveelheden – massaproductie past zelden in een echt persoonlijke thuis.

Meer Pols Potten Contact

label

 

COLE AND SON

Cole & Son blijft innovatieve en prachtige ontwerpen produceren; de collecties weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, alswel een voortdurende passie voor nieuw en spannend behang.

Meer Cole and Son Contact

coleadnson