Uitgelicht: Restyling zorginstelling Wiemersheerd - Drent & van Dijk

interieurfotografie-zorgcentrum-001

Afgelopen periode hebben we in opdracht van Zonnehuisgroep Noord de renovatie / restyling mogen verzorgen van Wiemersheerd te Loppersum.

De opdracht was een plek te creëren, die als kloppend hart fungeert voor de bewoners van de zorginstelling Wiemersheerd, maar ook voor de inwoners van het dorp Loppersum. Zo is gedurende het project de recreatiezaal omgevormd tot Huiskamer (letterlijk en figuurlijk) van het dorp Loppersum. Een plek waar men ook van buiten af gebruik kan maken van de faciliteiten van de zorginstelling. Door daar met elkaar te eten, koffie te drinken, deel te nemen aan allerlei activiteiten is Wiemersheerd min of meer de Huiskamer van het dorp.

Het gehele ontwerp en ook de styling is door ons uitgevoerd. Als thema van de renovatie hebben we ‘Oude Meesters’ gekozen. Deze personen schitteren in groot formaat aan de wanden en in roomdividers doorbreken ze de ruimte.
Het is een prachtige opdracht waar we met veel plezier in samenwerking met diverse bedrijven aan hebben mogen werken. Het resultaat: er is een levendig, kleurrijk en warm thuis gecreëerd voor Loppersum. Het is een aanwinst voor het dorp.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto’s van het hele project.

Foto's Wiemersheerd

fotografie: Ronald Zijlstra

Laat een reactie achter

(Uw emailadres wordt niet op de website getoond.)