Skip to main content

Interieurstudio

Bezoek onze studio

Niet iedereen is op zoek naar een compleet interieurplan. Het kan ook bijvoorbeeld zijn dat je op zoek bent naar behang. Of een lamp of muurverf. Wil je advies? In onze showroom vind je stoffen, behangboeken, vloeren, verf, meubilair, lampen en meer.
Voor ons is de interieurstudio ook een plek voor inspiratie, een fijne omgeving waar we veel van onze producten kunnen laten zien. Je bent welkom!

Interieurontwerp Drent & van Dijk
Interieurstudio Drent & van Dijk

Een plek ter inspiratie

Een interieur moet je laten groeien, is onze visie. Het is soms niet allemaal zo bedacht en soms moet je er tegen aan lopen. Dit proberen we te creëren in onze showroom, als inspiratieplek. We veranderen het regelmatig, waarbij we telkens kiezen voor andere kleuren, materialen en producten. De interieurstudio is een fijne plek om te werken en om te bezoeken!

Wij staan voor grenzen verleggen en passie voor het vak. Nuchter, gedreven, overtuigend en duidelijk.

Behang en verf

De behangcollectie die we in onze showroom kunnen laten zien varieert van modern, klassiek, grafisch tot kinderkamer. De merken waarmee we werken maakt het dat er altijd een behang tussen zit dat bij je past. We adviseren graag. Een staal opsturen is ook mogelijk, zodat je de juiste keuze maakt!

In onze showroom hebben we behangboeken van merken als:

  • Cole & Son
  • Little Greene
  • Pierre Frey
  • Mind the Gap
  • Morris & Co
  • Sandberg Wallpaper
  • Coordonné
Horeca Drent en van Dijk
Winkel Leeuwarden

Vloeren en raambekleding

Bij het kiezen van raambekleding zijn er verschillende opties. Van gordijnen in linnen, inbetweens, velours tot houten jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen; er is van alles mogelijk. Omdat geen raam hetzelfde is, is het altijd maatwerk en zorgen wij voor het opmeten en de montage. Ook wat betreft vloeren hebben we uitgebreide keuze in tapijt en pvc.
We adviseren hierin graag.

Stoelen, kasten, lampen en meer

Onze showroom is er om veel te laten zien van onze producten en om te inspireren. Er staan diverse fauteuils, stoelen, tafels en lampen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Of wil je advies? Aan de hand van je wensen en je interieur kunnen we advies geven.

Neem contact op
Interieurstudio Drent & van Dijk
Tonone verlichting Drent & van Dijk