Kleurrijke en eigen interieurs

Eerlijk en duurzaam

Interieurs met kleur

Laat het interieur groeien. Op die manier creëer je een duurzame en eigen stijl. Wij helpen je daarbij graag.

In het kort

Drent & van Dijk

Het ontwerpen van interieurs doen we al veel langer, maar sinds 2012 zijn Anita Drent en Martin van Dijk samen gestart als interieurstudio Drent & van Dijk. Beide met veel gevoel voor styling, kleur en persoonlijkheid in interieurs. De studio is tegelijkertijd ook showroom en winkel. Een samenwerking met het in Dokkum gevestigde IoSorrido ontstond in 2013, waar een deel van de interieurcollectie te vinden is. In 2015 kwam daarbij ook de Drent & van Dijk shop, een webshop met een mooie selectie van interieurdesign. Op dit moment bestaat het team uit 4, samen met Thys Ernst en Hillie Kooistra.

Team Drent & van Dijk

Studio

Wil je ons bezoeken, dan ben je welkom in onze studio dat ook showroom is. Deze fijne ruimte is ter inspiratie, voor onszelf, en voor de bezoeker. Je vindt hier een groot aantal stoffen, behang, muurverf, vloeren, maar ook stoelen om uit te proberen, verlichting, accessoires en meer.
Je kunt bij ons terecht voor enkel een lamp bijvoorbeeld. Ook maken we interieurplannen van A tot Z van particulier tot projectmatig. We begeleiden daarbij de uitvoering.

Meer over onze interieurstudio
Interieurontwerp Drent & van Dijk
Interieurstudio Drent & van Dijk

Veelzijdig en interieur met kleur, daar staan we voor.

Webshop

Een groot aantal van onze producten vind je in onze webshop. Ben je op zoek naar verlichting, behang, tafels, stoelen, kasten, accessoires of outdoor spullen? Neem eens een kijkje. En heb je advies nodig, dan zijn wij makkelijk bereikbaar. We adviseren graag.

Bezoek de webshop

Samenwerking met IoSorrido

In het centrum van Dokkum vind je conceptstore IoSorrido. Tussen de dameskleding vind je een selectie van ons aanbod in interieurspullen. Denk aan verlichting, accessoires, stoelen en meer. Op zoek naar een cadeautje? Eigenaresse Hilma is altijd enthousiast en helpt je graag. Het is zeker een bezoekje waard!

Bezoek IoSorrido

Martin van Dijk

martin@drentenvandijk.nl

Anita Drent

anita@drentenvandijk.nl

Hillie Kooistra

hillie@drentenvandijk.nl