Skip to main content

Werkwijze

De aanleiding voor het opfrissen of vernieuwen van het interieur kan klein beginnen. Bij het ontwerpen van interieurs houden we rekening met het bestaande. Ook vanuit het idee van duurzaamheid vinden we dit een mooie gedachte.
Daarnaast is iedere woonwens uniek en eigen. Een goede balans vinden in wensen, mogelijkheden en zo goed mogelijk rekening houden met het bestaande. Ons uitgangspunt zijn persoonlijke en eigen interieurs met kleur.
Een interieur passend maken bij de wensen van de bewoners of bezoekers. Als het nu gaat om een woonhuis, een zorginstelling of een kantoor, net die sfeer creëren die past. Wij richten een ruimte zo in met als pijlers kleur, vorm, karakter, sfeer en functionaliteit. We beginnen met een advies en kunnen het plan begeleiden en uitvoeren tot het laatste detail.

Projecten

Wanneer er meer in een interieur moet gebeuren, zakelijk of thuis, in stapjes of het liefst alles tegelijk, we kijken graag mee. Onze projecten lopen uiteen van horeca tot kantoor en zorg, zorgt voor een heldere kijk.
Wij begeleiden projecten (particuliere, zakelijke en zorg projecten) vanaf het begin.  Dit kan nieuwbouw betreffen of een restyling. We vinden het belangrijk om rekening te houden met het bestaande of wat er al is. Een interieur hoeft niet altijd volledig nieuw. Wat we vaak zien is dat er kleine stapjes worden genomen. Zo groeit het interieur.
Ook werken we met een groep professionals die zorgt dat alles goed verloopt. Als het gaat om een totaalplan van vloeren, wanden, verlichting en inrichting, wij kunnen hiervoor een interieurontwerp maken en verzorgen ook de uitvoering.

Loft Groningen Drent en van Dijk

Zorg en welzijn interieurproject

Advies en ontwerp

De basis van een interieur is je persoonlijkheid en eigen smaak. Toch is het tot uiting brengen van deze wensen voor jezelf niet altijd eenvoudig. We kijken graag mee en adviseren hierin. Vaak zien we een interieur ontstaan zodra er de kleurstalen van stof, behang, vloeren, gordijnen of muurverf bij elkaar worden gelegd. Onze collectie is groot en er is voor ieder wat wils.

Wat leveren wij?

We werken graag met duurzame, hoogwaardige en eerlijke materialen. Ons assortiment vloeren, behangen, verf, meubelen en stoffen behoren tot deze categorie.
Een woonwens kan volledig door ons worden ingericht, we werken samen met vakmensen zoals schilders, interieurbouwers en stoffeerders, waarbij wij zelf de projectbegeleiding doen.

Maatwerk Drent en van Dijk
Balie maatwerk Drent & van Dijk

Opdrachtgevers

Wij werken voor particulieren, horeca, bedrijven en zorginstellingen.

Vragen of interesse?

Heb je vragen over de werkwijze of kunnen wij iets voor je betekenen? Neem contact op. We helpen je graag!

Neem contact op
Project Detail Drent & van Dijk